Ieteikumi kultūras pasākumu apmeklētājiem

Vai pasākums, kuru es gribu apmeklēt, varētu tikt atcelts?

Mēs sekojam līdzi jaunākajām ziņām par COVID-19 izplatību un mēs ievērojam Latvijas Veselības Ministrijas rekomendācijas. Šobrīd pasākumi nav atcelti, taču, ja epidemioloģiskā situācija mainīsies un tiks noteikti papildu ierobežojumi, mēs to ievērosim.

Kādus papildus rīcības mēs veicam?

Mēs vienmēr esam rūpējušies par higiēnu un tīrību, un turpinām to darīt. Papildu tam mēs veiksim papildus darbības, lai nodrošinātu higiēnas prasību ievērošanu un dezinfekcijas līdzekļu no-drošināšanu apmeklētājiem.

Es negribu doties uz pasākumu šobrīd. Vai es varu atgriezt savas biļetes?

Pasākumiem notiekot, nav pamata naudas atgriešanai par biļetēm.

Ko es varu darīt, ierodoties norises vietā, lai novērstu koronavīrusa izplatīšanos?

Par šo vairāk informācijas jūs atradīsiet Slimību profilakses un kontroles centra mājaslapā spkc.gov.lv Svarīgākie ieteikumi koronavīrusa izplatīšanās ierobežošanai ir ļoti vienkārši. Tie ietver tās pašas rekomendācijas, kuras ir attiecināmas uz aizsardzību pret visiem citiem vīrusiem, kuri izraisa gripu vai saaukstēšanos. Vienmēr ir ļoti svarīgi ievērot pamata higiēnas prasības:

- Regulāri mazgāt rokas ar ziepēm

- Šķaudot vai klepojot aizsegt muti

- Lietot kabatlakatiņus

Lūgums izvērtēt savu veselības stāvokli un aizdomu gadījumā ievērot Slimību profilakses un kontroles centra ieteikumu izvairīties no publisku vietu apmeklēšanas, neapdraudot citus cilvēkus.

Man ir gripas simptomi. Vai es varu doties uz pasākumu?

Mēs nevaram sniegt jums atbildi uz šo jautājumu. Jums ir jāvēršas pie sava ģimenes ārsta un jāievēro Slimību profilakses un kontroles centra rekomendācijas par rīcību simptomu gadījumā.

Epidemoloģiskā situācija mainās. Aktuālāko informāciju varat iegūt oficiālajos avotos : www.spkc.gov.lv un www.vm.gov.lv

Informācija sagatavota sadarbībā ar Kultūras ministriju, Latvijas Pasākumu producentu asociāciju (LaPPA) un Latvijas pasākumu norišu vietu asociāciju (LPNVA).

Dailesteatris.lv tiek izmantotas sīkdatnes. Tās ļauj jums ērti lietot vietni, bet mums analizēt apmeklējumu.

Izmantotās sīkdatnes

Pieteikties jaunumiem