Latvijas Pasts Dailes teātra 100. jubilejā velta pastmarku tā dibinātājam un režisoram Eduardam Smiļģim

Skaistu dāvanu svētkos esam saņēmuši no Latvijas Pasta. Par godu Dailes teātra simtgadei 19. novembrī tiks izdota teātra dibinātājam un režisoram Eduardam Smiļģim veltīta pastmarka un aploksne.

Pastmarkas vizuālajā noformējumā izmantots fotogrāfa Gunāra Bindes 1965. gadā uzņemtais režisora Eduarda Smiļģa portrets, kas tapis pusgadu pirms viņa aiziešanas mūžībā. Savukārt uz aploksnes redzams Dailes teātris.

Tā kā drošības prasību dēļ patlaban atcelti publiskie pasākumi, tajā skaitā pastmarku pirmās dienas zīmogošana, kas bija plānota Dailes teātrī, pastmarku kolekcionāri un filatēlijas interesenti par pastmarku zīmogošanas iespējām aicināti sazināties ar Latvijas Pasta Pasta vērtszīmju un filatēlijas departamentu, rakstot uz e-pasta adresi: filatelija@pasts.lv.

Pastmarku un aploksni Dailes teātris 100 – Eduards Smiļģis sākotnēji varēs iegādāties Rīgas 10.pasta nodaļā Elizabetes ielā 14/43, Rīgas 50. pasta nodaļā t/c Origo, Stacijas laukumā 2, pasta centrā Sakta Brīvības bulvārī 32, Rīgā, kā arī Latvijas Pasta e-veikalā https://veikals.pasts.lv/.

Dailesteatris.lv tiek izmantotas sīkdatnes. Tās ļauj jums ērti lietot vietni, bet mums analizēt apmeklējumu.

Izmantotās sīkdatnes

Pieteikties jaunumiem