Sākusies biļešu iepriekšpārdošana uz izrādēm oktobrī

No 6. augusta, pārdošanā pieejamas biļetes uz Dailes teātra izrādēm oktobrī. To vidū skatītāju jau iecienītas izrādes, kā arī jauniestudējums – Dankana Makmillana “Monstrs” Dmitrija Petrenko režijā.

9. oktobrī Mazajā zālē pirmizrādi piedzīvos Dankana Makmillana iestudējums “Monstrs”, kuru veidos režisors Dmitrijs Petrenko komandā aicinot scenogrāfi Mariju Ulmani, kostīmu mākslinieci Baibu Litiņu un mūzikas autoru “Prusax”.

Derils neapmeklē stundas un izceļas ar destruktīvu uzvedību. Viņš ir kaitinošs, uzdod nepiedienīgus jautājumus un lieto nepiedienīgus vārdus. Viņš apbrīno Čārlzu Mensonu, Džeku Uzšķērdēju un Osamu bin Ladenu, viņu fascinē vardarbība un spīdzināšana. Viņš negrib pakļauties tiem noteikumiem, ko viņam liek ievērot jaunais skolotājs Toms. Konflikts starp viņiem abiem ir neizbēgams.

Viss, ko Derils zina, nāk no televīzijas un filmām. Viņš nemāk dzīvot reālajā pasaulē. Viņš neiederas. Tas ir netaisni pret Darelu, bet netaisni arī pret pārējiem cilvēkiem, kuriem šajā pasaulē ir jādzīvo. Kurš pie tā ir vainīgs? Un kurš var palīdzēt?

Lomās: Gints Andžāns, Kārlis Arnolds Avots, Anete Krasovska, Vita Vārpiņa.

Daļa repertuārā esošās izrādes ir pārceltas no Kamerzāles uz Mazo zāli, un no Mazās uz Lielo zāli. Izrādes “Dēls”, “Māte” un “Kāršu spēle” jau, sākot ar septembri, būs skatāmas Mazajā zālē, savukārt komēdija “Testosterons”, un bērnu izrāde “Inspektors Tutū” Lielajā zālē.

Uz vairākām izrādēm oktobrī piemērotas atlaides vidusskolēniem, studentiem, pensionāriem un personām ar invaliditāti. Izrādes “Talantīgais misters Riplijs”, “Salemas raganas”, “Ar vīru nav viegli” un “Harolds un Moda” ar 30% atlaidi būs pieejamas studentiem, pensionāriem un personām ar invaliditāti; izrāde “Kāršu spēle” ar 30% atlaidi būs pieejama pensionāriem; izrāde “Nepanesami ilgi apskāvieni” ar 30% atlaidi būs pieejama studentiem; izrāde “ART” ar 20% atlaidi būs pieejama studentiem, pensionāriem un personām ar invaliditāti; izrāde “Iemīlējies Šekspīrs” ar 20% atlaidi būs pieejama vidusskolēniem, studentiem, pensionāriem un personām ar invaliditāti.

Oktobra repertuārs ŠEIT!

Dailesteatris.lv tiek izmantotas sīkdatnes. Tās ļauj jums ērti lietot vietni, bet mums analizēt apmeklējumu.

Izmantotās sīkdatnes

Pieteikties jaunumiem