Publikācijas

Izrādes recenziju apskats

Lasīt

Atsauksmes

Pievienot komentāru
Pievienot

Dailes teātris 11.01.2013 10:27
(no twitter.com) ‏@krikapoksis
dažreiz nevajag lielu skatuvi un krāšņu šovu, pietiek ar trīs aktieriem,tepat blakus, kuri dāvā smieklus un asaras!Amour fou @Dailesteatris
Dailes teātris 12.12.2012 14:36
(no twitter.com) @Baibucha
Tikko no izrādes Amour fou @Dailesteatris - fantastiski! Lielisks aktieru darbs, īpašais paldies @martinsPocs ;)
12.04.2011 23:17
Poča psihoterapeita un dāmas uznācieni pa pirmo! Elīnas patiesums vietvietām pārliecina, arī māte izdevusies. Rasima dziedātās/spēlētās dziesmas burvīgas. Sēnes arī tieši laikā un vietā.
Izrādes sākumā man epizodes pārāk labi negāja kopā, kaut arī tās tiek izdzīvotas no smiekliem līdz asarām, bet uz izrādes beigām uz visiem i punkti saliekas viegli..
Tik ar darbu un talantu var pārvērst romāna tekstu dzīvā izrādē un dialogos, paldies Režisoram!
23.02.2011 22:02
Fantastiska izrāde, viena no retajām, ko gribētos redzēt vēlreiz. Fantastiski aktieri, dievīga mūzika. Izrāde kuras laikā smējos līdz asarām un raudāju. Viss līdzsvarā. Braucot mājās vēl jo projām domas bija izrādē, tur dzirdētajā, redzētajā - kur palikusi tā kaisle, mīlestība, pārliecība par laulību, mīlestību līdz mūža beigām??
14.12.2010 18:27
nevienu jau ar to nevar pārsteigt, bet vai jāatkārto tie paši rupjākie teksti...vārds tomēr nes enerģiju - kādu?
Grāmata bija ļoti laba, izrādē patika aktieri --jaunie, daudzsološie--, bija labs humors...un pāri visam tā mūžīgā nieze un smeldze- amour.
08.12.2010 16:29
pirms iešanas uz izrādi izlasīju iepriekšējos komentārus- biju saintriģēta - kāda tad nu šī izrāde būs.
amo uzreiz ievelk intrigā (tiešām sajutos tā, ka nezinātu, kas tad zemes virsū tiek darīts ar šo mīlestību...) ; abu jauno mīlnieku parādīšanās brīdi uzreiz nojautu - nebūs labi... aktierspēle - sirsnīga, patiesa. nespēju iedomāties citus viņu vietā - šis trio katrs spēlēja no savas stiprajās puses.
Kristapa muzikalitāte bija kā odziņa; vienīgi īsti līdz galam nesapratu, vai tās bija viņa komponētas dziesmas, kuras viņš spēlē - ja jā - tad visu cieņu jaunajam aktierim!
Liels paldies arī režisoram - izrādes laikā jutos pilnīgi ierauta, bet beigās teju apraudājos...
Un protams - Nora Ikstena ir.. vienkārši IR!

Tā tik turēt!
04.12.2010 19:39
Iespējams, ka kvalificējos uz 'jauno dāmīti', taču Iksentas darbs bija mana mīļākā grāmata - izjutu to kā precīzu savu emociju atspoguļojumu no kaisles kalngaliem līdz izmisuma dziļumiem - tas viss bija grāmatā.
Izrāde ir farss, Dž Dž interpretējums par zaudētas mīlestības sāpēm. Biju vīlusies, ka viņa interepretācija par šo tēmu var būt tik 'plakana'. Piecelties un iziet no zāles gribēju jau brīdī, kad Počs ierunājās uz zilajām kāpnītēm - šķiet, ka par skolnieks Zvirbuļa konkursā šīs rindas norunātu labāk..

Rasims gan bija atklājums - viņu skatīšos vēl un vēl :)
01.12.2010 16:20
Esmu pilnīgi pretējās domās nekā Zane - godīgs režisora un aktieru darbs, bet tik pavirša proza neļauj izrādei atdzīvoties. Nu kam, izņemot citas svaigi pamestas dāmītes, kaut kas tāds var interesēt pa īstam?
01.12.2010 12:50
Lljoti labs materiaals, ko norakusi vaaja rezhija un veel vaajaaks aktierteelojums. Shkjita, ka esmu skolas teaatri un bija zheel shiis izraades neizmantotaa potenciaala. Varbuut, kad aktieri iespeeleesies, taa lieta aizies un liidzaas tekstu deklameeshanai paraadiisies arii iistas emocijas, mirdzums aciis, kam skatiitaajs var noticeet. Pagaidaam labaakais Rasima teelojums - vairaak dinamikas un patiesuma kaa vinja koleegjiem. Lai veicas jaunajiem censonjiem, visa skatuves dziive un lauri veel priekshaa!
30.11.2010 23:47
Mazliet pārsteidz vispārējā sajūsma.
Labs, bet skolas darbs jaunajiem aktieriem. Počam ar likumu būtu jāaizliedz viegli smaidot skandēt tekstu. Kipam tieši pretēji, vajag pamācīties lietot runas aparātu, skaidrāk artikulē, tnenoraut galotnes, nekautrēties no teksta. Dzelme cenša ļoti, ļoti, bet par skaļu, griezīgu sanāk. Laikam jau padzīvojušas sievietes atklāsmes ir grūti jauniešiem padarīt par savējām.
Džilis malacis, ka turpina jauno aktieru skološanu. Bonuss par sēnēm.
30.11.2010 12:01
Paldies! Paldies Norai Ikstenai! Paldies režisoram un talantīgiem un spējīgiem aktieriem!
29.11.2010 17:39
Lielisks darbs, lieliska komanda un fantastisks izpildījums! Liels Paldies!!!!
28.11.2010 13:04
Izrāde ir tīkama un baudāma. Vienkārša, eleganta, sadzīviska, sapņaina. (Daudzi režisoru sauc provokatīvu esam, man šķiet, ka Režisors ir romantiķis pēc būtības...) Tā kā tekstu autore AF un Amariļļiem ir viena, traucē to jūtamā depresivitāte un bezcerība. Piebildīšu, traucē pēc izrādes, pārdomājot, jo faktiski izrādē nav paužu, lai nopietni aizdomātos, jo tad var ko pazudēt no sajūtām un domām. Lieliski lomās ir Elīna un Kristaps. Mārtiņš, manuprāt, kļūdās, eņģeļa tekstus piepacelti deklamējot, jo - kolīdz intonācijas ir dzīvas - loma aiziet. Varbūt, tas tā ir domāts, bet man tas traucēja.
Labas lietas var sacīt vienmēr, atkal redzams, ka Džilindžers māk strādāt ar "ne-lugu" tekstiem un aktieriem.
Paldies!
27.11.2010 23:01
Viena no labākajām Kamerzālē skatītajām Dailes teātra izrādēm .Jaunie aktieri spēlē ļoti pārliecinoši un labi!
27.11.2010 22:30
Man patika. Pārliecinoši.
27.11.2010 20:43
Labs darbs. Izcila režija. Par autori - mēs bisi leposimies, ka bijām viņas laikabiedri! Aktieri - puiši meistarīgi. Elīna - sirsnīga, un tas nav šajā reizē nav par maz..
27.11.2010 10:31
M.Počs jau taustāmi jauns talants, arī K.Rasima tēlojums baudāms, bet nu Elīna...vēl jāiespēlējas...traucē viņas skolnieciskais biklums un naivums,viņa uz skatuves pazūd kā personība, žēl.
Bet nu lai veiksme, gan iespēlēsies!
27.11.2010 00:43
Ja aktieri nebūtu tik skolnieciski centīgi, ja būtu vairāk no dabas dots, drosme, tad varbūt...varētu ....būt vairāk zemtekstu un pašironijas un nebūtu šaubas par teksta kvalitāti.
Režija, hm?! Kaut kā vajadzēja tikt galā ar aktierisko kuslumu, citās izrādēs viņi neliekas tik nevarīgi, cik nu vispār gadījies redzēt.
Cīņa nav galā, lai izdodas ar katru izrādi labāk!
27.11.2010 00:37
ARī iīsti uzmanību nenoturēja, bet, aktieriem jāiespēlējas. Viņiem taču nav vēl šīs pieredzes, kas ir tekstā. Taču, kad ieraudzīju raudam autori, arī pavilkos līdzi. Sapratu, ka viņa šai darbā izlikusi savu dzīves pieredzi, un to sev atgādinot, skatoties izrādi, uzplēš, iespējams, kādu dziļu rētu...

P.S. Jāizlasa grāmata.
26.11.2010 23:05
izraudājos...un izsmējos...ir ok...to vajag redzēt....Džilim neraksturīgi īpaša izdevusies režija....mīlestība ....ir...bija...un būs.....kaisle un Amoriņš....ir jāredz:)
26.11.2010 21:31
Bijām šovakar pirmizrādē. Izrāde jauka.smieklīga.Bet tā nespeja 100% noturēt manu uzmanību.Dažbrīd garlaikoja. ļoti labs aktieru tēlojums.Martiņš Pocs-jaunais talants DT.Dažu brīdi arī iesmeldzās sirsniņā.Kopumā-ir labi!
25.11.2010 22:25
Izcila , ļoti laba un smieklīga :)