Video

Atsauksmes

Pievienot komentāru
Pievienot

Sigita Paula 16.04.2015 17:12
Izrādes galvenais trumpis ir katrai lomai tik perfekti piemeklēti aktieri. Nezinu, vai tā ir režisora iecere vai teātris ir ieteicis kādu aktieri konkrētai lomai, bet tie sader kā cimds ar roku. Manuprāt, šī ir viena no labākajām pēdējā laikā redzētajām Dailes teātra izrādēm, kurā tik brīnišķīgi un pārliecinoši savā lomā iejūtas skatītāju iemīļotā aktrise Mirdza Martinsone. Vispār katrs aktieris ar kaut ko īpašs! Ļoti patika izrāde! Lieliska komēdija ar savu vēstījumu!
Plašākas manas domas un sajūtas varat izlasīt blogā: http://sigita-paula.blogspot.com/2015/04/mainigas-vertibas-un-paaudzu-atskiribas_16.html
Kristīne Bērziņa 20.03.2015 18:39
Izlasot iepriekšējos komentārus, uz izrādi gāju ar lielām bažām...Taču biju patīkami pārsteigta! Cik mums tomēr feini aktieri - gan vecā gvarde, gan jaunieši! Jā, varbūt izrāde nav par meganopietnām tēmām, taču arī tadas lugas ir vajadzīgas. Es ļoti labi atpūtos; ne vienmēr viss ir jāsamudrī un jāgrābjas augstās sfairās...Kaspars Zāle bija lielisks; "striptīzs" vien bija ko vērts! :)
Man tieši patika skatuves noformējums kā agrāk, bērnībā. Mūsdienu skatuves ar apgāztu kasti galda vietā un puķupodu kaktā arī jau apnikušas.
Bet Mazā zāle nudien būtu jārenovē...gaisa nav, karsts, krēsli neērti.

P.S. Un atsauksmju būtu vairāk, ja nevajadzētu ielogoties ar sociālajiem tīkliem.
Guntis Pamale 01.03.2015 16:44
Izcilas aktrises "glābj" režisoru. Silakaktiņš pelniīis pliķi. Otrajā cēlienā pār zāli "nosēdās" žāvu vilnis. Izrādei nav dinamikas, skrējiena.
Patika Kaspara Zāles mīmika, tēlojums.
21.gs. pieprasa dekorāciju maiņu, multividi, video projekcijas.

Mazā zāles skatītāji vēlas ērti sēdēt, nevis mocīties. Par krēslu nomaiņu nav domāts???
Ulrika Māliņa 28.02.2015 09:12
Paldies par interesanto, ārkārtīgi smieklīgo un arī patieso izrādi!!!! Visvairāk patika, kā tēloja INITA DZELME (Ņina) gan KASPARS ZĀLE (Spaiks)
Aigars Strods 04.12.2014 12:12
Sekla izrāde ar vāju režiju. Neglābj arī Līvmanes un Martinsones profesionalitāte. Spaiks vispār ir katastrofa. Tiešām nav daudzmaz sagatavota aktiera? Ne kustības, ne dikcija, ne intonācijas. Daļa publikas gan smējās un likās izklaidēta. Tā arī nesapratu par ko, jo pēc pārtraukuma neatskatoties devos mājup.
Es tiešām gaidu no kādreiz cienījama teātra arī cienījamu sniegumu.
Lai sokas!
Dailes teātris 03.12.2014 10:40
(no twitter.com) @LaiLinja_
Ziemas aukstajos vakaros vislabāk sasilda laba teātra izrāde..Caur smiekliem par nopietno - @Dailesteatris "Vaņa un Soņa un Maša un Spaiks"!
Kristīne Derševska 17.11.2014 18:40
Paldies par reto iespēju redzēt lielās lomās pasakainās aktrises - Mirdzu Martinsoni un Akvelīnu Līvmani. Paldies par lielisko, humora un pārdomu pilno vakaru. Dekorācija bija tik skaista - kā no leļļu namiņa, kurā māsa un brālis dzīvo nejuzdami, ka ārpusē viss jau ir savādāk. Jaunie aktieri - Inita Dzelme un Kaspars Zāle katrs savā veidā ienesa jaunības maksimālismu un trakumu. Draudzenei likās, ka Zāle ir pārāk traks, bet es domāju, ka tieši tādu jauno paaudzi redz lielākā daļa veco cilvēku. Paldies par jauko vakaru un lūdzu, Dailes teātri, vairāk lomu vidējai paaudzei!