Publikācijas

Atsauksmes

Pievienot komentāru
Pievienot

Elina Gastola 14.10.2020 23:33
Klasiska Reja Kūnija situāciju komēdija. Viegla un paredzama, tieši tas ko gaidīju. Ne pati smieklīgākā Kūnija komēdija, kas spēlēta uz Dailes teātra skatuves, bet tā pat gana smieklīga un amizanta.
Iesaku.
eva feldmane 28.09.2020 12:25
Feina izrāde! Paldies aktieriem un visiem iesaistītajiem izrādes veidotājiem! Izmantojām arī teātra Cafe galdiņa rezervēšanas iespēju pirms izrādes, kas teātra apmeklējumu izvērta vēl jaukāku. Paldies laipnajiem, atsaucīgajiem Cafe darbiniekiem!
Gabi S 05.03.2020 21:49
Kaut ko tik jēlu sen nebija nācies redzēt :( pat ejot ar domu, ka tā nebūs augstā māksla, ka jāgaida prasta komēdija un jociņi - pat ar šādu priekšnosacījumu skatoties izrādi, jāsaka, ka saprotu aktieru sašūmēšanos. Banāli, līdz diezgan prastam līmenim, - režisors laikam domāja "jo stulbāk, jo labāk"? Par ko Dž mani kā skatītāju uzskata? Un vai tiešām skaistās aktrises (un aktierus) nevar arī skaisti ietērpt? Kāpēc jārāda kaut kāda Austin Powers'a vāja atražošana. Nopriecājos, ka pirku biļeti vakara kasē par 5eur, nevis par pilnu cenu...
Ilona Baumane 01.03.2020 11:34
Ir smieklīgi kritizēt komēdiju par to, ka tā ir komēdija. '' Negaidi no egles ābolus un no ābeles čietkurus '' teica Ārijja Elksne. Siekli ir vajadzīgi. Es redzu lielu daļu no Latvijas teātros iestudētā. Lai komēdija būtu smkieklus raisoša, režisoram ir japastrādā. esu redzējusi ar mazu laika atstarpi vienu un to pašu izrādi 2 teātros. Saturs tas pats, bet jokam vajag pareizo dinamiku. Gaumīgi, bezgumīgi.. kas ir tas soģis. Arī sporta kurpes pie balles kleitas vilkt ir bezgaumīgi. Latvieši ir diezgan pelēki un drūmi. Šodienas dzīves ritms ir ļoti intensīvs visai sabiedrībai, komēdijas ir vajadzīgas, atpūtināt prātu, atslābināties jokā. Kāpēc pie mums ir labi spiest roku par to ja teātris izraisa asaras , bet zākāt ja izraisa smieklus. Mans ieteikums citiem, ja gribas atpūsties un pasmieties ejiet. Ja gribas ciest vai iztaisīties par cietēju, ka tiekat nogalināts ar sliktu mākslu, palieciet mājās vai izvēlieties citus iestudējumus, citas vietas.
Pirms divām dienām skatījos citā teātrī izrādi par Smiļģi un Pētersonu, savā ziņā par Dailes teātra vēsturi. Tik interesanti, ka sasaucās ar šodienas aktualitāti, ka gan vienam gan otram dižgaram pienāca diena, kad pie ziņojumu dēļa parādījās pavēle par viņa atstādināšanu no amata .'' Varbūt tas bija iekļauts apzināti :)
Cerams , ka pārmaiņas nesīs prieku skatītājam. Cerams ka 3xDž. vēl iestudes kādu komēdiju.
Annija Kāpa 13.02.2020 21:49
Vienmēr ir jāizlasa gan atsauksmes,gan izrādes saturs,nav jēgas iet uz komēdiju “smadzeņu atslēgšanai” un meklēt dziļo dzīves jēgu! :)
Ko gaidīju,to arī sagaidīju - smiekliem
pilna zāle,lieliska aktierspēle un pēc izrādes - smaidoši cilvēki :) Paldies!
gunta_a 09.02.2020 20:52
Tā, izrādās, esot tā izrāde, kas esot bijusi liktenīga Džilindžeram, tā sakot, pēdējais piliens teātra kolektīva pacietības kausā. Tad vajadzēja iet līdz galam un nerādīt vairs tādas izrādes. Bet Rēzija Kalniņa taču pati tur spēlē! Es neticu, ka aktieri nesaprot, ka pilnā zāle (patiešām pilna) un sirsnīgi smiekli, ilgi aplausi un apmierināti skatītāji pēc izrādes liecina, ka tā tomēr nav gluži neizdevusies. Nē, cienījamie aktieri, tā ir bezgaumīga, pavirša un ļoti slikta izrāde, un patiešām ļoti ceru, ka Dailes teātrī beidzot sāksies pārmaiņas.
Inese Zandere 08.02.2020 21:06
Banāla satura izrāde,kur ir iespēja novērtēt skaistu aktrišu lieliskās figūras seksīgās kustībās. Ar to arī interese pēc dažām minūtēm beidzas. Īpaši pliekanais saturs nerada ne mazāko interesi. Nevarēju sagaidīt pirmā cēliena beigas,lai dotos no izrādes prom. Šī izrāde ir spilgts piemērs nepieciešamajām pārmaiņām teātrī.
Katerīna Kravale 26.01.2020 09:20
"Neiespējamā misija'' ir laba izrāde, atslodzei un labam garstāvoklim! Var kārtīgi pasmieties. Ļoti laba scenogrāfija, kostīmi un aktierspēle. Man patika Artis Robežnieks, Lauris Subatnieks un @UpenieksMartins. Paldies @Dailesteatris par komēdiju!
Zigrida Hildebrante (Kurciņa)-- 25.01.2020 18:40
Nu tad arī es noskatījos , Neiespējamo misiju ... kā beidzās ?? Sāpes vēderā no smiešanos , sarkanas plaukstas no aplaudēšanas ... Viegla rakstura , jautra komēdija . Zāle pilna ...un gribas teikt ... ja kāds grib PĀRVEIDOT lielo zāli , jo neizpērk biļetes ...MUĻĶĪBAS ... iestudējiet LUGAS ar LABU iestudējumu , un neko nevajadzēs pārveidot ... No pirmizrādes , līdz šim laikam , biļetes bija GRŪTI iegādāties , bet izdevās un ..nenožēloju ne mirkli !PALDIES !
Dailes teātris 10.01.2020 10:41
(no twitter.com) Annija @_Annija_K (09.01.2020.)
Gads iesācies ar @Dailesteatris #neiespējamāmisija lieliska izrāde kura padara vakaru daudz jautrāku, laiks tik ātri paskrien ka liekas tiešām viss? jau beigas?
Paldies visiem aktieriem tiešām LIELISKI! Un šī noteikti bija mana vakara zemenīte @UpenieksMartins
Dace Cīrule 04.12.2019 10:48
Piekrītu, ka jāzin uz ko dotaties un ļauties vnk vakara atpūtai. Laba scenogrāfija, tērpi. Aktierspēles izcila - īpaši Subatnieka (aktieris pilnīgi organiski iekļaujas izrādē, nav stāsts tikai par jokiem). Pirmā cēliena beigas - izcilas. Izrādes beigas - izcilas. Labi, mazliet ir jēli joki, bet publikai patīk un tā pavelkas. Laba komēdija. Pie tā, ka komēdija patiesībā ir sarežģīts žandrs un reti kuram iznāk uzvest labu komēdiju. Paldies režisoriem un aktieriem par jauku vakaru!!!!
Dailes teātris 19.11.2019 13:12
Aiga Bernsone virtuālajā grupā #SkatītājsVērtē:

"Šī izrāde ir viens feins sava žanra pārstāvis. Pats galvenais – skaidri zināt, uz ko Tu dodies. Ja meklēsi mākslu, dzīve jēgu, pārdomu ceļus, tad šī noteikti nebūs izrāde, kurā to atrast. Manuprāt, ir svarīgi doties uz ābeli pēc āboliem nevis ķiršiem. Te būs viegli, komiski un atsvaidzinoši. Aiziet pēc darba, iedzert glāzi vīna un kopā ar citiem pasmieties par dzīves ironiju, kas atgādina mums visiem zināmo teicienu – meliem īsas kājas.[..]"

Pilnu izrādes apskatu lasiet šeit - https://ej.uz/s841
Lienite Dabolina (Zeltmate) 16.11.2019 21:54
Brīnisķīga izrāde,atslodzei un labam garstāvoklim! Sen nebiju tā izsmējusies un guvusi pozitīvu noskaņu no teātra izrādes. Ļoti laba aktieru spēle un pikantie izteicieni deva pozitīvu lādiņu visai dienai. Paldies par iespēju kartīgi izsmieties un piepildīt sevi ar pozitīvismu!
skatītāja, Lienīte
Laura Zurova 16.11.2019 19:16
Brīnišķīga izrāde!
Laura Zurova 16.11.2019 19:03
Fantastiska izrāde, lieliska aktieru spēle. Labprāt ietu otreiz. Tik ļoti jautru izrādi sen nebiju redzējusi
Valda Ozola 15.11.2019 23:51
Ja es eju uz komēdiju, tad vienkārši eju uz komēdiju, nevis meklēt "utis".Uz ko gāju, to arī redzēju. Pēc šīs trakās nedēļas - tieši laikā!
Dailes teātris 08.11.2019 13:40
(no twitter.com) Rebeka R. @RebaRafa (08.11.2019.)

Paldies @Dailesteatris par izrādi “Neiespējamā misija”, bija ļoti labi!
Dailes teātris 04.11.2019 10:05
Dana Zālīte virtuālajā grupā #Skatītājs vērtē:

"[..] Aktieri spēlē labi, atbilstoši žanram, kurā visi jau iepriekš ir darbojušies. Arta Robežnieka Džons ir vienkāršs taksists, kurš rūpīgi izplānojis savu ikdienu, lai tajā ietilptu attiecības ar divām sievietēm. Rēzijas Kalniņas un Vitas Vārpiņas Smita kundzes ir mazliet panaivas, mazliet neprātīgas un mīlošas. Laura Subatnieka Stenlijs visā “ārprātā” ir iekūlies pret paša gribu un nu spiests būt tam visam pa vidu. Andra Buļa un Ginta Andžāna Inspektori ir vizuāli ļoti līdzīgi, komiski un iemieso daudzas policistu steriotipiskās īpašības. Vēl stāstā piedalās Mārtiņa Upenieka atveidotais homoseksuālais kaimiņš, kura tēlojums ir īpaši kolorīts.[..]"

Pilnu izrādes apskatu varat lasīt šeit - https://ej.uz/aee8
Dailes teātris 31.10.2019 10:15
(no twitter.com) Aira Šmelde @Airaraa (17.10.2019.)
Vakar izrādes #neiespējamāmisija skatītāji @Dailesteatris laikam nebija lasījuši sliktās recenzijas un dzirdējuši sliktās atsauksmes. Tie sajūsmā smējās un plaudēja vismaz minūtes piecas. Es arī.
Meta Ozo 16.10.2019 08:00
Paldies māksliniekiem, bija laba atpūta, vēl gribu pateikt paldies par ērto repertuāra grāmatiņu, der teātra somiņai
Dailes teātris 10.10.2019 17:09
Diāna Auziņa virtuālajā grupā #Skatītājs vērtē:

"[..]Dailes teātra iestudējums “Neiespējamā misija” nav nekāda augstā māksla, tā pilnīgi noteikti nav izrāde, kura liks skatītājiem pārdomāt savu dzīvi vai tajā kādu izspēlētu situāciju, taču izsmieties var. Un tas patiesībā arī ir galvenais, kāpēc diezgan liela sabiedrības daļa nāk uz teātri. Saspringtas darba dienas noslēgumā daudziem ir vēlme pēc vieglas izklaides, nevis galvas lauzīšanas vai dvēseles atkailināšanas. Jo cilvēkiem vēlme smieties ir lielāka, nekā vēlme raudāt, skatoties kādu izrādi. Tomēr skatītājiem tiek sniegta iespēja just līdzi ikvienam varonim – līdzpārdzīvot, vai izdosies izķepuroties no situācijas, kurā kārtējais pārpratums viņu ir iesviedis. Jāapzinās, ka situāciju komēdija ir tāds žanrs, ar saviem spēles noteikumiem un nevajag no tā gaidīt filozofiskas atklāsmes.
Ja man jautātu, ar cik punktiem no 10 ballēm es novērtētu šo izrādi, nešauboties atbildētu – 9 (teicami)."

Pilnu izrādes vērtējumu lasiet šeit - https://ej.uz/3o2j
Dailes teātris 07.10.2019 13:21
Armands Kalniņš virtuālajā grupā #Skatītājs vērtē: https://ej.uz/2ajk
Karīna Kraukle 28.09.2019 19:07
Perfekta izrāde, atbilstoša mūsdienām. Izrāde priecēja publiku, kas diemžēl, bieži vien tiek aizmirsts!
Paldies Džilindžeram par šo režiju- super
Iesaku!

Agnese Un Uldis 28.09.2019 11:21
Smieklīgākā izrāde, kuru esmu apmeklējusi....super....liels paldies par milzīgu smieklu devu :D
Dailes teātris 24.09.2019 16:56

No twitter.com: Dace @ZDachele (21.09.2019.)
Jo labāki aktieri, jo labāka komēdija. #Neiespējamāsmisijas aktieru buķete ir lieliska. Paldies Dž.Dž.Džilindžeram un visiem visiem
@Dailesteatris
Dailes teātris 24.09.2019 16:52
No Twitter.com: Dzintris Kolāts @Dzintris (24.09.2019.)
No laukiem: "Neiespējamā misija" @Dailesteatris. Materiāls nav ne Gēte ne Dostojevskis. Taču ikdienas kašķu/paralēlo dzīvju/telpu dialogi uztjūnēti asprātīgi. Mēs ar zāles lielāko daļu priecājāmies
Magnuss 23.09.2019 22:08
Izrāde atbilstoša savam žanram. Personāžu saspēle liesliska, sevišķi starp Arti Robežnieku, Lauri Subatnieku un Gintu Anžānu. Abos cēlienos visa zāle vienos smieklos. Iesaku noskatīties!
Ingrīda Krieviņa 22.09.2019 22:52
Es laikam esmu ko citu redzējusi- nevienu smejošu skatītāju nemanīju, sevi tai skaitā. Gatavojos, zināju, ka eju uz komēdiju, nekādu augsto mākslu negaidīju, un tomēr... viss likās tā lēti un jēli. Aktieri jau savu darbu izdarīja lieliski (izņemot A.Buli - nesaprotu, ko viņš dara DT)
Irēna Ezergaile 22.09.2019 21:25
Paldies par gaumīgo humoru. Ļoti patika L.Subatnieks un M.Upenieks.Zālē pat papildvietas aizņemtas, publika atsaucīgs. Kur te krīze! Novēlu teātrim izturību un skaistas izrādes arī turpmāk!
Ruta Andersone 22.09.2019 20:19
Ļoti muļķīga izrāde.
Zenta Krūmiņa 22.09.2019 11:49
Laba izrāde, tikai ļoti līdzīga "Paldies tev, draudziņ!" Liepājas teātrī (tas pats Dž.Dž.). Azartiski nospēlēta,klasiska situāciju komēdija. Vēl pēc izrādes smejoši skatītāji. Vai tiešām tas ir TIK bezgaumīgi, ka jārunā par krīzi Dailes teātrī. Operas teātrī (cik zinu) izrādes netiek šķirotas - komiskās operas tās "bezgaumīgās", bet traģiskas operas - "intelektuālās".
Inga Jekale 22.09.2019 01:09
Paldies! Ļiti ļoti patika, ja negribas ne par ko domāt, bet pasmieties no sirds
Madara Jakobsone 22.09.2019 00:12
Brīnišķīga izrāde, lieliska kopspēle! Kolorīti personāži. Aktieri nospēlēja pārliecināti, atraktīvi, drosmīgi un smieklīgi. Manuprāt, pēdējo gadu labākā komēdija.