Koncertizrāde "KERUAKA CEĻŠ" saņem "Spēlmaņu nakts" nomināciju "Gada mazās formas izrāde" un piedzīvo pārcelšanu uz Lielo zāli

Lai arī bijām iecerējuši koncertizrādi “KERUAKA CEĻŠ”, kas līdz šim notika Dailes dārzā, noglabāt līdz pavasarim, tomēr, pateicoties kritiķu atzinībām, skatītāju lielajai interesei un pieprasījumam, un ņemot vērā, ka izrāde tikusi nominēta “Kilograms kultūras 2022” rudens balsojumam un nupat saņēmusi “Spēlmaņu nakts” nomināciju kategorijā “Gada mazās formas izrāde”, šodien mums ir lieliski jaunumi.

Kopā ar izrādes radošo komandu esam atraduši iespēju izrādes iedvesmojošo dzīves svinēšanas atmosfēru 1. novembra vakarā ienest Lielajā zālē.

JAUNUMS!

Piedāvājam koncertizrādi "Keruaka ceļš" noskatīties, iegādājoties biļetes arī pie īpaši servētiem galdiņiem, lai malkotu dzērienus. Ja vēlaties iegādāties biļeti pie galdiņa, lūgums, pērkot biļeti, to personalizēt, atstājot kontakttālruni, lai teātra pārstāvis var sazināties un laicīgi vienoties par teātra piedāvājumā esošu dzērienu izvēli izrādes apmeklējuma laikā – sarkanvīnu, baltvīnu vai proseko.

Dailesteatris.lv tiek izmantotas sīkdatnes. Tās ļauj jums ērti lietot vietni, bet mums analizēt apmeklējumu.

Izmantotās sīkdatnes

Pieteikties jaunumiem