Pārceltas "Pusnakts šovs ar Jūdu Iskariotu" izrādes. Atceltas izrādes "Monstrs" un "Esiet sveicinātas, skumjas".

Repertuāra izmaiņas skārušas "Pusnakts šovs ar Jūdu Iskariotu" jauniestudējuma pirmizrādi un vairākas sekojošās izrādes. Teātra darbību ietekmējušas rudens saslimšanas, tiek iekavēts izrādes sagatavošanas process, tāpēc arī izrāžu datumi ir mainīti. Repertuāra izmaiņu dēļ arī atceltas izrādes "Monstrs" un "Esiet sveicinātas, skumjas".  

Skatītāji, kuri bija iegādājušies biļetes uz “Pusnakts šovs ar Jūdu Iskariotu” pirmizrādi 7. oktobrī, aicināti apmeklēt pirmizrādi 9. oktobrī plkst. 18.00. Iegādātās biļetes būs derīgas, un izvēlētās sēdvietas saglabāsies nemainīgas. Ja nevēlaties vai jums nav iespēju apmeklēt pirmizrādi svētdien, kasē pirktās biļetes var nodot jebkurā “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietā vai aizpildīt naudas atmaksas pieteikumu. Savukārt, digitāli iegādāto biļešu īpašniekiem naudas atmaksu iespējams saņemt, rakstot pieteikumu par biļešu nodošanu uz e-pasta adresi info@bilesuparadize.lv. Ja neapmeklēsiet izrādi 9. oktobrī, lūgums biļetes nodot kasē vai digitāli līdz 1. oktobrim.

Skatītāji, kuriem iegādātas biļetes uz izrādi “Pusnakts šovs ar Jūdu Iskariotu” 8. oktobrī plkst. 18.00 un 9. oktobrī plkst. 15.00, aicināti samainīt biļetes uz kādu no turpmākajām “Pusnakts šovs ar Jūdu Iskariotu” izrādēm oktobrī vai novembrī. Lai to izdarītu, lūdzam sazināties ar teātri individuāli, rakstot uz dailesteatris@dailesteatris.lv vai zvanot 67294444 darba dienās no plkst. 10:00 līdz 16:00. Tāpat kasē pirktās biļetes iespējams nodot jebkurā “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietā vai aizpildot naudas atmaksas pieteikumu. Digitāli iegādāto biļešu īpašniekiem naudas atmaksu iespējams saņemt, rakstot pieteikumu par biļešu nodošanu uz e-pasta adresi info@bilesuparadize.lv. Lūgums par biļešu maiņu vai nodošanu atpakaļ tirgotājam izlemt līdz 1. oktobrim.

Skatītāji, kuriem iegādātas biļetes uz izrādi "Monstrs" 8. oktobrī plkst. 18.00, aicināti samainīt biļetes uz izrādi "Monstrs" 6. novembrī plkst.15.00. Lai to izdarītu, lūdzam sazināties ar teātri individuāli, rakstot uz dailesteatris@dailesteatris.lv vai zvanot 67294444 darba dienās no plkst. 10:00 līdz 16:00. Tāpat kasē pirktās biļetes iespējams nodot jebkurā “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietā vai aizpildot naudas atmaksas pieteikumu. Digitāli iegādāto biļešu īpašniekiem naudas atmaksu iespējams saņemt, rakstot pieteikumu par biļešu nodošanu uz e-pasta adresi info@bilesuparadize.lv. Lūgums par biļešu maiņu vai nodošanu atpakaļ tirgotājam izlemt līdz 1. oktobrim.

Skatītāji, kuri bija iegādājušies biļetes uz “Esiet sveicinātas, skumjas” izrādi 19. oktobrī  plkst.19.00, ar esošajām biļetēm šajā pašā laikā varēs noskatīties izrādi "Pusnakts šovs ar Jūdu Iskariotu". Iegādātās biļetes būs derīgas, un izvēlētās sēdvietas saglabāsies nemainīgas. Ja nevēlaties apmeklēt mainīto izrādi, kasē pirktās biļetes var nodot jebkurā “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietā vai aizpildīt naudas atmaksas pieteikumu. Savukārt, digitāli iegādāto biļešu īpašniekiem naudas atmaksu iespējams saņemt, rakstot pieteikumu par biļešu nodošanu uz e-pasta adresi info@bilesuparadize.lv. Ja neapmeklēsiet izrādi 19. oktobrī, lūgums biļetes nodot kasē vai digitāli līdz 10. oktobrim.

Dailesteatris.lv tiek izmantotas sīkdatnes. Tās ļauj jums ērti lietot vietni, bet mums analizēt apmeklējumu.

Izmantotās sīkdatnes

Pieteikties jaunumiem