Publikācijas

Atsauksmes

Pievienot komentāru
Pievienot

Ilze Dobele 26.04.2023 20:48
Man ļoti patika Brokuļu feja, Trusītim Velns. Man patika inspektors TuTū jo viņš bij smieklīgs!!
(Augstāko rakstīja meitenīte, kas nedeva Mežcirtējam brokoli.) Milzīgs paldies! Izrāde gaiša, jautra, lieliski pavadījām laiku.
SANDRA MIKELSONE 29.03.2023 22:48
Mērķauditorija ir,protams,skolēni. Bet ir viens bet...Vai ir domāts,ka izrāde veidota interaktīva? (Tas ir- kad visa zāle kliedz kaut ko,kad vien gribas utt)?
Bija mulsinoši.Bērni ir dažādi.Viens atnāk uzvalciņā, otrs kliedzot "učene, učene!", vicinās ar colas pudeli pāri citu galvām.
Mēs laikam ar otrklasnieku neuzsūcām dziļo jēgu, kur velns dejo kleitā, bet beigās visam pāri ir morāle "kam negadās".
Muļķis var palikt muļķis un Brokoļu feja visu sakops.
Kultūras apguvei un dažādībai izrādi iesaku,bet visi "neuzsūks".
Karina Guskova 03.11.2022 21:47
Vienkārši izcila izrāde! Mums abiem ar pirmklasnieku joprojām pēc izrādes supper emocijas, labprāt aizietu vēlreiz!
Iesaku!;)
Kārlis Liepkauls 07.11.2020 11:10
Ar pirmklasnieku apmeklējām Inspektoru Tutū. Bijām dzirdējuši sajūsmu par šo izrādi, bet mūs neaizrāva. Paldien Niklāvam Kurpniekam par akrobātiku, tas bija labais. Lai gan esam lieli teātra fani un izrādes apmeklējam jau no divu gadu vecuma, tomēr laikam mūs vairāk aizrauj vienkāršība un stāsts. Aktieru spēle laba, bet kopumā teiktu, ka nebija mums.
Aija Kalvāne 26.10.2020 18:40
Šī ir lieliska izrāde! Paldies Intaram Rešetinam! Patika gan man, gan manam 7gadniekam!
Jautra,koša,ar morāli!
Dailes teātris 12.10.2020 12:27
(Twitter) Linda Pavlovska @Busjaulabi (09.10.2020)
Milzīgs paldies @Resetins un visai @Dailesteatris komandai par "Inspektors Tutū"! Arī tiem, kas ne uz skatuves! Lieliska, daudzveidīga, negaidītiem pavērsieniem pilna izrāde bērniem. Un viņu vecākiem! Bravo!
Dailes teātris 02.09.2020 09:22
(No Facebook) Ivonna Gisiča (02.09.2020)
Ļoti laba izrāde gan bērniem, gan pieaugušajiem. Bērns pateica: „Šī izrāde ir visforšākā, ko esmu redzējusi un gribētu vēlreiz redzēt!!!” (Skolniece 4.klase)
Dailes teātris 02.09.2020 09:03
(No Facebook) Arta Zaharāne (01.09.2020)
Tiešām milzīgs paldies Dailes teātris par lielisko izrādi- smējāmies, līdzpārdzīvojām un skatījāmies elpu aizrāvušies! Patiešām lieliska izrāde bērniem- bez stulbiem vai nodrellētiem jokiem, koša ar vienreizējiem tērpiem un dekorācijām. Pat 12gadīgais dēls, kas uz izrādi gāja ar skepsi- smējās pilnā balsī un teica, ka uz šo izrādi varētu atnākt vēlteiz! Paldies, paldies visiem aktieriem!
Dailes teātris 14.02.2020 15:45
Maija Brikmane virtuālajā grupā #SkatītājsVērtē:

"Šī ir tā reize, kad gribas būt pavisam lakoniskai. Brīnišķīga izrāde!

Apmeklēju kopā ar 11-gadīgo krustmeitu, tādēļ varu teikt, ka tas nav tikai pieaugušā viedoklis. Priecājāmies bijām abas. Mans iekšējais bērns spiedza un meta kūleņus kopā ar velnu (kolosāls un spilgts it kā nelielajā lomā Niklāvs Kurpnieks!). Muzikālajās pauzēs kājas kustējās un pati dīdījos līdzi dziesmu ritmiem un ar baudu sekoju aktieriem, jo īpaši Akvelīnai Līvmanei un Lidijai Pupurei. Būsim godīgi, cik bieži izdodas pabūt ballītē kopā ar tik leģendārām aktrisēm?[..]"

Pilnu izrādes vērtējumu lasiet šeit - https://ej.uz/4nwi
Dailes teātris 08.01.2020 10:04
(no twitter.com) Ilze Meistere @IlzeMeistere (02.01.2020.)
"Inspektors Tutū" @Dailesteatris. Beidzot atkal kaut kas labs bērniem radīts. Ieva Kerēvica, Aldis Siliņš, Lidija Pupure un citi - brīnišķīgi! Patika gan 12, gan 8gadīgajiem skatītājiem, gan tai, kam 40+.
Dailes teātris 08.01.2020 10:03
(No twitter.com) IndraU @IndraArta (03.01.2020.)
Paldies, @Dailesteatris, par “Inspektors Tutū”. Izdevies uz visiem 100. Pirmklasnieks pēc pirmā cēliena dusmīgs, jo... negribot starpbrīdi, gribot skatīties tālāk.
Dailes teātris 07.01.2020 12:01
Vita Jermoloviča virtuālajā grupā #SkatītājsVērtē:

"Paldies par lielisko bērnu izrādi Intaram Rešetinam. Vislabākais tam pierādījums ir skatītāju (bērnu) reakcija uz notiekošo. Smiekli, komentāri, līdzdalība, aplausi, sajūsmas saucieni. Viss pārdomāti sakļaujas kopā - saturs, personāži, tērpi, kustības un mūzika. Mani kompanjoni no piecu līdz astoņu gadu vecumam nākošā dienā pēc teātra apmeklējuma paši sāka uzvest teātra izrādi mājās. Bet izejot no teātra ēkas, atzinīgi novērtēja, ka tā ir labākā izrāde, ko šogad esot redzējuši."

Atsauksme - https://ej.uz/4kpw
Dailes teātris 02.12.2019 11:18
Aiga Bernsone virtuālajā grupā #SkatītājsVērtē:

"Manuprāt, pie mums ir krietni par maz bērnu izrādes, tāpēc priecājos par ikvienu izrādi mazajiem skatītājiem. Vēl lielāks prieks ir, kad izrādes ir laba… Un vē lielāks prieks ir, kad tā ir vienlīdz interesanta gan mazajam, gan lielajam skatītājam. Inspektors Tutū ir viens lielisks gabals, kurā pasmieties, padomāt un nepaspēt sagarlaikoties.
Tā kā tā ir izrāde bērniem, tad vēlos izcelt radošās komandas kopdarbu, kas veiksmīgi spēj uzrunāt mazo skatītāju caur visiem maņu orgāniem, jo kā zināms – bērnus ar “sausu” runāšanu nav iespējams aizraut vairāk par dažām minūtēm. Šeit ir padomāts par visu - vizuālo, akustisko un sajūtu pasauli.[..]"

Pilnu izrādes apskatu lasiet šeit - https://ej.uz/ys3i
Dailes teātris 02.12.2019 10:38
Armands Kalniņš virtuālajā grupā #SkatītājsVērtē:

"Bērniem un viņu vecākiem/vecvecākiem paredzētās izrādes stils var tikt dēvēts par dauzonīgu, tā sākas ar lielu jampadraci, kura noskaņas laiku pa laikam atjaunojas (izmantoti popkultūras elementi, aktieri ir aktīvi, regulāri komunicē ar skatītājiem un mazos vērotājus aktīvi iesaista darbībā, turklāt tā, ka mazajiem tas patīk). Radīta krāsaina vide, amizanti tērpi, izmantots video, kas atsauc atmiņā to, kas, visticamāk, ir redzēts utml. Tomēr izrādē ir arī dziļāki slāņi, piemēram, rosinot pārdomāt par to, kas būtu, ja notikumi mainītos citādu mūsu rīcību rezultātā.[..]"

Pilnu izrādes vērtējumu lasiet šeit - https://ej.uz/zvay
Aija Puriņa 01.12.2019 21:24
Paldies par izrādi. 6 gadnieks pirmo reizi bija ''īstā teātrī'' un ļoti patika. Bijis smieklīgi - foršākais esot bijis spogulis un velns. Arī pieaugušajam bija interesanti.
Inga Jēruma 26.11.2019 21:45
Lustīga izrāde bērniem, paldies! Trīs apelsīni Akvelīnai, kuru atpazinu tikai dialoga vidū, i tad vēl neticēju, ka viņa! Bet visi šķita labi.Tikai viena piebilde - kāpēc jāņem burtiskais angļu vai krievu tulkojums Apburtajai princesei? Nosaukumu latviski neviens nav atcēlis, manuprāt. Nesaka taču Sarkanā cepurīte, lai gan ir Красная шапочка. Un arī franciski La Princesse ensorcelée tiek tulkots kā Apburtā princese.
https://biletes.latgalesgors.lv/lv/apburta-princese-moscow-city-ballet

Izrādi atbalsta