Publikācijas

Atsauksmes

Pievienot komentāru
Pievienot

Gita Puriņa 11.03.2024 11:52
Forša ģimenes izrāde. Izsmējāmies gan mēs, gan bērni. Daudz joki, daudz pārpratumi, dažkārt varbūt ir pārāk uzspēlēti un pārspīlēti, bet tas šķiet tam angļu humoram piedien. Protams pieaugušajiem jārēķinās ar bērniem zālē, kuriem patīk komentēt izrādi. Smiekli jau ienākot zālei un izrādei beidzoties. Andra Buļa veiktie ierakstu celiņi - lieliski. Mēs sēdējām, smējāmies līdz bijām palikuši vienīgie zālē un mūs palūdz ieziet. Tā nu smejoties negribot nācās pamest zāli. Paldies par foršu svētdienas humoru.
Kristīne Ludiņa 10.03.2024 18:50
Riktīgi labā izrāde, varēja smieties vienā laidā. Bērnu bija padaudz un visi priecīgi
Guna Stepiņa 11.02.2024 23:46
Kādēļ uz šo izrādi ved kaudzēm bērnus?? Tā, manuprāt, nav bērniem domāta
Kristine 01.02.2024 09:14
Diemžēl lielās gaidas, kas bija pirms izrādes, neattaisnojās.
Lai arī aktieru spēle bija lieliska un pirmais cēliens lika smieties no visas sirds, kopumā bijām vīlušies.
Otrajā cēlienā notiekošais haoss (kas citā atmosfērā būtu pat licies aizraujošs) uz skatuves apvienojumā ar bērnu bļaustīšanos no zāles (un bērnu bija ļoti daudz zālē - manījām pat vairākas, iespējams, skolēnu klases) radīja vēlmi doties prom no teātra nesagaidot beigas.
Liela daļa joku (un pat teiktu viss ortrais cēliens) pavisam noteikti nebija paredzēts bērniem.
Ruta Vēvere 22.01.2024 18:09
Ar prieku ejam uz Dailes teātri,uz izrādi "Pīters Pens saiet sviestā".
Cilvēku pilns teātris.Daudzi steidz kafejnīcā baudīt kafiju ar kūku un ko atspirdzinošu,bet citi savukārt pie izrādes plakātiņa nofotogrāfēties. Arī mēs,tā teikt,draudzības vārdā,iemūžinam sevi kadros.
Pirmais pārsteigums,ka biļetes iepriekšpārdošanā nopirkušās atsevišķi sēdošas,spēcīgi izpirkto biļešu dēļ,ko jau biju paspējusi aizmirst. Nu ko,sēžām katra savā zāles malā,bet zālē liela rosība-viss sākas vēl izrādei nesākoties.
Komēdija- "" Pīters Pens saiet sviestā" jau ir otrais iestudējums "The Mischief Theatre" izrādes iestudējums arī Latvijā. "Mischief" teātra lugas tiek izrādītas visur pasaulē, un viņu iepriekšējo godalgoto kases grāvēju "Izrāde, kas saiet sviestā" var redzēt gan Londonā, gan Ņujorkā.
Visus uz skatuves notiekošos efektus un tehniski precīzos komēdijas elementus īsta angļu humora garā režisē režisors Freds Grejs: "Šovs ir par amatierteātra aktieriem, kuri iestudē "Pīteru Penu", viņiem iet ļoti grūti, jo viņi nav profesionāļi. Un viss, kas var noiet greizi, arī noiet greizi."
Izrādi spēlē trijos līmeņos: gan aktieri, kuriem ir savstarpējās attiecības, gan aktieri lugas sižetu spēlē, gan arī komunikācija ar skatītājiem . Tas ir unikāls žandrs, ko angļu "The Mischief" teātris izveidojis."
Tehniski sarežģīta izrāde-tehniskajai komandai paldies!
Visā visumā laba izrāde,bet pietrūka vienas detaļas-informācijas,ka šī ir BĒRNU izrāde. Ja es to apmeklētu ar mazbērniem,tad viss būtu kārtībā.
Šoreiz,piedodiet,Dailes teātri-VĪLOS!
Paldies visai lielajai radošajai komandai par lielo darba ieguldījumu.
Ilze Kikere 22.01.2024 10:36
Izrāde, saskaņota kā pulksteņa mehānisms. Var tikai iztēloties darbu aiz kulisēm, lai viss būtu savās vietās un notiktu precīzi, sekundi sekundē. Ne velti šoreiz aplausi arī tehniskajai komandai. Paldies!